начало ДИЕТИ Следвайте 5-те правила на индийската диета, за да сте по-слаби

Следвайте 5-те правила на индийската диета, за да сте по-слаби

20
СПОДЕЛИ

Индийският хранителен режим е сред най-полезните национални кухни и ако го спазвате, ще имате красива фигура без големи усилия. Вижте в галерията ни кои са основите принципи на тази диета.

Тези 5 правила ще ви помогнат да се разделите с някои излишен килограм и да оформите тялото си. Индийската диета ще ви е полезна и ако искате да поддържате теглото си.

Този хранителен режим ще ви помогне да поддържате форми без фитнес и всекидневни упражнения. Правилното хранене е задължително, за да имате тялото от мечтите си.

Вижте как го правят индийките и последвайте примера им, ако искате да отслабнете.

1. Хапвайте повече плодове

Основно правило при индийската диета е да хапвате повече плодове. Преди обяд и преди вечеря изяждайте по един плод, защото така освен че ще залъжете гласа си, ще снабдите и организма си с достатъчно фибри. Не забравяйте плодовете в менюто си, защото те са полезни и ще ви помогант да отслабнете.

2. Ограничете месото

Ограничаването на месото ще ви помогне да оформите по-красиво тяло. При индийската диета важна част са и подправките като къри, куркума и канела, а те стимулират метаболизмата, така че да горите мазнини по-бързо. Опитвайте се да не хапвате месо в два последователни дни и поне 2 пъти в седмицата хапвайте риба.

3. Пийте повече чай

По-големите количества чай също ще стимулират по-бързия метаболизъм. Освен това билковият чай ще подсили имунитета ви в сезона на грипа и настинките.

4. Хранете се бавно

Последното правило от индийската диета е да не се храните на крак и бързо, а да се наслаждавате на храната си в спокойна обстановка.Само по този начин ще изпитате ситост и няма да прекалявате с количеството храна. Бавното хранене е основен принцип, за да хапвате точно толкова, което ви се яде.

Снимки: Simptomi.bg      Източник: Simptomi.bg

СПОДЕЛИ