начало НАРОДНА МЕДИЦИНА Рецепти на пророчицата Ванга, които наистина работят ефективно!

Рецепти на пророчицата Ванга, които наистина работят ефективно!

133
СПОДЕЛИ

Едва ли има човек, който да не е чувал за световноизвестната пророчица Ванга. Освен ясновидка тя е била и много добър лечител и има много рецепти и методи за изцеление, разработени лично от нея. Най-важните принципи на лечителката са:

– При приготвянето на отвари и тинктури – не е важно толкова каква е дозировката им, а мястото, където е расла билката;

– Според нейните убеждения най-голям лечебен ефект имат билките, които растат на мястото, където пребивава болният човек.

В галерията горе може да научите няколко наистина ефективни рецепти от Ванга, които ще ви помогнат да се отървете от различни болестни състояния.

1. Лечение на бронхит

За лечение на бронхит при възрастни е ще са необходими 3 листа от растението майка и мащеха и 0.5 литра краве мляко. Сварявате билката в млякото на бульон, прецежда се и се излива в малко свинска мас. Препоръчително е да се приема вечер преди лягане по една кафена чаша до пълното възстановяване.

Болният от бронхит е препоръчително да консумира ежедневно (докато болестта се оттегли) червен сладък лук. На почистения от люспите лук се прави малък канал, в който се поставя 1 с.л. захар. Този зеленчук е цяр за белодробни болести.

2. Възпалени яйчници

За лечение на възпалителен процес в яйчниците пророчицата лечител препоръчва да се заварят в голяма кофа горско сено във вода от района, в който живее пациентът. Поставя се дъска върху кофата и болната жена сяда върху нея. Тази процедура на парата се прави ежедневно, докато изчезнат неприятните усещания.

3. Гъбички на краката

За да се премахнат неприятните симптоми, причинени от гъбичките на краката, е препоръчително използването на винен оцет. Измитите крака се потапят за няколко минути в оцетен разтвор. След което в по слаб оцетен разтвор се потапят и изстискват чисти чорапи и се обуват за през нощта.

Друго средство за борба с гъбичките на краката е тинктурата, приготвена от смлени кафени зърна. Необходимо е да се вари смляното кафе, да се охлади и да се потапят болните крайници в него. Тази тинктура ще облекчи не само гъбичките и грубата кожа на петите, но ще облекчи и болката в ставите, глезените и стъпалата.

Снимка: gotvach.bg                     Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ